(Android/iOS) Demolition Derby 2 ključi za odklepanje
Feb 16, 2022 1:38:52 GMT -6
Post by tekxnocorato on Feb 16, 2022 1:38:52 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za odklepanje ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Najboljša igra
nazadnje sem igral to igro enako kot zdaj bi moral nadgraditi grafiko, naj bo v 3d načinu
Precej pogosto, ko zmagate na dirki, prejmete sporočilo "WRONG WAY", nato pa vas aplikacija samodejno postavi na zadnje mesto. Tudi avtomobili A1 bodo zapeljali vase in vas odpeljali na stran, saj ne morete nadzorovati avta in je zelo težko pobegniti, medtem ko vas A1 pusti stati
To je lepa igra, ker je igra brez povezave. Všeč mi je koenigsegg v igri (v igri: zvezda), ker je zelo hiter in kul. In v zadnjem avtomobilu piše, da omenite avto, ki ga želite, ko pišete oceno, zato bi rad rekel, prosim, dodajte ferrari Laferrari, ker želim videti, kako bo ta avto v tej igri. Ocenil sem jo s 5 od 5. Igra mi je všeč. Hvala za igre z denarjem za pivo!
Všeč mi je najboljši demolition derbi, kar sem jih igral do zdaj. Tako zelo obožujem igre, všeč mi je dejstvo, da lahko avtomobile prilagodite. Hvala za branje.
Naj igra kdaj
Demolition Derby 2 Rennsport tfnb
To je res zabavna igra, vendar bi želel več možnosti kamere v ponovitvi in dodati gumb za počasno snemanje v ponovitvi. Prav tako lahko prilagodite umetno inteligenco, tako da se lahko lažje zavrtijo, ko jih poskušate manevrirati v jami. Razen vsega zgoraj je čudovita in odlična igra. Prosimo, prenesite ga.
Zeo je zabavna in mačna
Zakoon😄
Vodenje za malo boljšo željo, da bi se lahko igrali z drugimi igralci na spletu in bi si želeli, da bi zamenjali nalepke na svojem avtomobilu ali ga odstranili
To je kul igra
Majhna klasika je zelo dobra
Ta igra je zelo lepa, vendar ima 1 problem
vau!!!kako dobro igro si naredil. zelo enostavno igrati in edina težava je nadzor. Če bi bilo strmenje, bi bilo zelo dobro.
No, ko končate, je gumb za ponovitev [tisti, ki prikazuje celoten krog, ki ste ga igrali], ko pa se začnete ponoviti, ne morete obrniti kamere. To je zelo nadležno. Med igro ne morete niti obrniti kamere. Želim samo videti, kam grem in vse. In medtem ko ste v igri, vidite zemljevid v zgornjem levem kotu. In zelena puščica pomeni to si ti. In Rdeče puščice so drugi ljudje. Toda moja zelena puščica se ne premika. Zato sem odstavil igro. Vsekakor ne podeli 5 zvezdic
bolj realistična škoda, odvzeta/dana glede na uporabljeno vozilo, bi rad videl chevye iz 70-ih, tj. nova, chevelle, Camaro in tovornjaki seira
dobr
Vsec mi je
Demolition Derby 2 Motorsport plf
Najboljša grafika, enostaven nadzor, oboževanje kolesa, dobra občutljivost.
Nalozte si jo
Jaz sem pek na drugi strani izdelka je edini, ki ni primer z drugimi ljudmi v svetu ljudi, ki se ne bojijo zapustiti hiše na poti na drugo stran izdelka
Pravim, da je dobro brezplačno rušenje modov sploh ni dobro
Zelo Zelo dobra igra in všeč mi je, zabavna je in jo lahko igraš kjerkoli želiš in je tako zabavna th Stinger
Demolition Derby 2 Závody txcq
Ta igra je zelo zabavna, všeč so mi avtomobili v njej, vendar si želim, da bi bila Toyota Scion xB, ki bi jo lahko razbila, ali Tesla!
Ta igra me moti. Na dirkah na tekmah 10 krogov sem na 1 položaju, zadnji krog pa me postavi na 10. mesto, prosim, popravite to težavo.
Farming Simulator 16 הדמיה fge
Ima zelo dobre podrobnosti in zelo kul avto, vsekakor priporočam, da to prenesete
Tako kul bi bilo imeti teslo
Všeč so mi AVTI
Zabava en teden, dokler ne odklenete rezervoarja. Lol, o, rad bi videl kolo v igri, vendar lahko z njim igraš samo dirko.
Sistem nadgradnje ni dober, ampak normalen, želim si videti pokrit avto v garaži
Zabavna igra, veliko avtomobilov na izbiro in testna vožnja je lepa lastnost