(Android) Bake it sonsuz para hilesi
Feb 16, 2022 1:44:54 GMT -6
Post by tekxnocorato on Feb 16, 2022 1:44:54 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
İyileştirmeler gerekiyor, çok güzel bir oyun değil, bu kadar çok eklenti var ve sorunsuz çalışmıyor.🤔😣😔😒☹️🙁😟
Oyun güzel ama reklamlardan oynanmıyor....
Güzel bir oyun onu gözden çıkaran şeyde reklamdan çıkıyor o amaç oyunu silebilirim 😣
Çok güzel bir oyun ben başladığındada birazcıkılırım oyun güzel diye düşünür ama indirce bir daha güzel olmaz oyun harika süper kötü demiş yok diyemem çünkü kısıtlı oluyor ama güzel tavsiye mükemmel ötesi bir oyun 🎀
merhaba' ayşe yeğen sesleniyorum irterneti gelmesan o iş hâl olur 1 yıldız kırm fırına atınca bekli yorum hiç tartışmadı 10 kez bile olmadı bu arada seviye 1'rde
oyun leklamda daha iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Birçok reklama 1 yıldız veriyorum ve WiFi kapatıldığında çevrimdışı bir oyun olduğunda internete ihtiyacım var diyor
Bake it Vabaajamängud wsj
Bedava reklam için para ödedim ama reklamlar hala oradaydı..daha az reklam bile yok, yine çok reklam var..parayı bu şekilde mi topluyorsunuz? bedava reklamı ödedim çünkü kızım bu oyunu oynamayı seviyor.. saçma, paramı geri ver
Oyun çok güzel ama seçenekler az ö yol 4 yıldız verdim.
Eğlenceli ama çok fazla reklam var! 2+ reklam olmadan tek bir çörekten geçemezsiniz. Bir hatayı geri almak için daha fazla reklam, bir müşteriye hizmet etmek için daha fazla reklam. Eğlenceli ama reklamlar yüzünden sinir bozucu. Sabırlıysanız, bu oyun tam size göre ama o kadar üzülmüyorum ki oyunu kaldıracağım.
Bu oyundan beş yıldız alıyorum çünkü bu oyun sadece çöreklerin üzerine tüm bu güzel kremayı koymak ve çörek yapmak çok eğlenceli çünkü kilidini açabileceğiniz farklı bir şekil ve en iyi oyun gibi hissediyorum benim gibiyseniz ve tatlıları seviyorsanız bunu tavsiye ederim
Game Dokter Gigi: Game Offline RPG xcjn
Yaa oyun ef so da nie internet dio ilası internet ini aç dio eyer oyun internet siz olur indir ceee m internet li olmasın yaaaa😡😡😡😡😡😡
Bence bu oyun çok güzel! İkramların üzerine koyabileceğiniz tüm küçük malzemeleri seviyorum. Yemek yapmayı seviyorum, bu muhtemelen şimdiye kadar indirdiğim en iyi oyunlardan biri! Harika iş.
Birçok reklam için her beş saniyede bir reklamdı
Bir çocuk oyunu yaparken, yalnızca yeşil açık alanda değil, aynı zamanda ödül kekinde de ilerlemeye erişime izin verin. Deneme için ilk seviyede çok fazla reklam var. Tabii ki profesyonel bir fırıncısın ama kızım 4 yaşında. Gittikten sonra reklamları çarp! Tüketicilerinize bir şans verin
Bu oyun gerçekten çok eğlenceli ve kalıpları ayırıyorum 😘😘
Çok fazla reklam! Ve çevrim içi bir oyun olmamasına rağmen çevrim dışı oynamanıza izin vermiyor! Bu tam bir yer israfı ve gerçekten iyi bir yemek pişirme oyunu oynamak istiyorsanız toca boca yemek pişirme oyunlarını öneririm.
Bu oyun harika, Rahatlatıcı ve bu oyunda pişirmeye başlamak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Bu uygulamayı beğendim. güzel bir uygulama gerçekten güzel bir uygulama ama yemek yapmayı sevmem lazım düşünmek istemiyorum ama güzel
Merhaba! Bağlantı sorunlarım olduğu için bir süre oynamayı bıraktım ve geri döndüğümde bir müşteriye hizmet ettim ve ardından özel bir seviye yaptım; nedense sır dökmeme izin vermiyordu. Aksi takdirde oyun iyi çalıştı. Telefonumu sıfırlamanın yanı sıra yeniden katılmayı denedim ama hiçbir şey işe yaramadı. Aksi takdirde harika bir oyun ve kesinlikle tavsiye ederim! 😊
Harika bir oyun Bu oyunu seviyorum çünkü biraz pişirme ve pişirme şansı vardı, her zaman yemek pişirmek istedim ve bir şansım oldu. Bu yüzden, mesajımı gören olursa lütfen bu oyuna 5 yıldız verin. Okuduğunuz için teşekkürler😊 Ve arkadaşlar bu oyunu oynuyor, bir kere benim için sorun yok😄 Reklamlardan kaçınmak için ana sayfa düğmesine basıyorum ve tekrar uygulamaya tıklıyorum. Lütfen bu yorumu paylaşın😄 Teşekkürler😄
Oyun çok güzel ama bir şey var her zaman reklam çıkıyor. Bunu düzeltin lütfen ... bunun dışında oyun harika güzellik
aslında bu oyun çok güzel ama dakkada bir reklam cikiyor
ÇOK BÜYÜK Müşterilerimi sinirlendirmeyi ve bunu yaparken gülmeyi gerçekten seviyorum. Bu, neden bu kadar çok reklam olduğunu değiştirmeyebilir ama yine de çoooooook seviyorum en iyi uygulama onu seviyorum harika harika en iyi İnanılmaz çarpıcı muhteşem ailem sürekli onun bu oyunda ne yapacağımı sormaya devam ediyor bu harika. sadece vay be o kadar çok seviyorum ki bu oyun 10000000000 yıldız gibi 5 yıldızdan fazlasını hak ediyor bu en iyisi iyileştirmeler yapsanız bile yine aynı olurdu harika harika 😙
oyun reklam dolu aynı reklamı göstetiyor seviyeleri acmak cok kolay😰😰😰
Bence güzel yani hem yani, yaratılmakta olan her şey severdi yani
Gerçekten eğlenceli %100 almalı ama çok fazla reklam
Kızım bu oyunu gerçekten çok seviyor
Bu oyunu seviyorum ama "VIP"e geldiğimde reklamlara ihtiyacım var..ama reklam yok☹️ ama sorun değil..beğendim.Çünkü en iyisi bu
bence çok güzel karantinada çok sıkılıyordum ne dersiniz diyesem ve bu oyunu geliştirici bence çok güzel yükleyin
Reklamlarda 8 yas cocuga gore uygulama reklami gelmedi. Öpüsmeli yatak odalı avcı bilmemne diye bir oyun reklami geldi. Allah belanızı versin. Bunu çocuklar oynuyor kim makarna yapar.🤬
Ben bu oyunu cokk seviyorum herkeze tavsiye ederim
Çok kasıyor ve fırın için ekmekler nereye qgidiyor
Üzgünüm kaba olmaya çalışmıyorum ama uygulamanız indirilmiyor ve bu biraz can sıkıcı Bunu almak için 3 uygulamayı silmek zorunda kaldım ve indirmiyor bile ve tekrar deneyin deyip duran başka bir sorun var ama 10 kez denedim ve işe yaramadı ve WiFi'm gayet iyi ama üzgünüm ama bu oyun bir yıldız alıyor.
oyun güzel ama bir aradan sonra sıkıcı bence
Eğlence oyunu. Yaratıcı. Ne olursa olsun pişirin ve her zaman muhteşem olacak! Oyunun tadını çıkarın ve eğlenin.
Eğlence oyunu? Evet Keyifli? Evet Hangi sorunlar? Yeni başlayanlar için MANY ADS 2. çevrimdışı değil Tek oyunculuyken neden WiFi'li birine hizmet vermen gerektiğini anlamıyorum Ve 3. çok fazla gecikme, bazı insanlar oh, çünkü çok fazla oyununuz var ama bende 2 tane daha var Bunu oynadığımda oyunlar ve hala gecikti, bunları düzeltin ve derecelendirmelerimi düzelteceğim.
Bu oyunu seviyorum çünkü kurabiye yapmayı seviyorum. Ama sebebi şu ki, biz kurabiye pişirip süsledikten sonra sürekli reklamlar geliyor. lütfen bundan kaçınmaya çalışın. ama bu oyun çok ilginç
Bu oyunda çok fazla reklam var ama gerçekten iyi bir oyun!
Güzel bi oyun ama kasıyo o yol 4 yıldız
reklamda rol alıyorsun, reklamı olmayan bir yolu var yani.
Oyun çok güzel bayıldım çok çok güzel bir oyunu geri çevirmek tek kelime ile geri alım
Bana tek kelimeyle oyunu anlatı deseler ben de derim ki: B O K. Resmen size reklam izletmek için ellerinden gelen ardına koymuyorlar. 1- Bu kadar basit bir oyun programında çevrim dışı oynamayamsınız. 2-Her büyüğü en az 5 reklam var. 3- Benden kuruyemiş süslemeyi istiyor ama kuruyemiş süsünü işlemem için reklam izlemi istiyor. 🤦🏻♀️ Reklam yükleyebilirim. İNDİRMEYİN İNDİRTMEYİN❌
Lolmalde oyun çook güzel ama reklam çoooooooook ortaya çıkarmak için reklam çıkıyor interneti kapatıyorum bu sefer oyun oynanmıyor şuna bakımda bulun artık😠😤🤬 bi oyun var için içten😠😠😠😠
Oldukça eğlenceli ve zor. Her şeyin kilidini açtıktan sonra bile sıkıcı olmuyor. Yine de iki şey onu mahvetti. 1, çok fazla reklam. Para kazanmanın tek yolunun bu olduğunu anlıyorum, ancak her bir aktiviteden sonra bir reklamın gerekli olduğunu düşünmüyorum. 2, uygunsuz reklamlar. Son derece sık görülen reklamları daha da kötüleştirir. Lütfen bunları düzeltin, teşekkürler.