(Android/iOS) Dumb Ways to Die vara beskonačne točke
Feb 16, 2022 1:53:49 GMT -6
Post by tekxnocorato on Feb 16, 2022 1:53:49 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne točke ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Ovo je nekoć bila sjajna igra, njena jednostavnost i poruka koju je dala, ali sada se čini kao hvatanje novca. Ima previše oglasa, svaki put kad umrem, oglasi se oglasi, ako pokušam otići na izbornik, oglasi se oglasi. Smanjite oglase i popravite kontrole i ovo će opet biti sjajna igra.
Igra je coll i ko je stvorio sve pohvale jer je ova igra najbolja na cijelom svijetu
sviđa mi se, od svoje 5 god. star, igrao sam se s njim do sada imam 10 godina! Samo isključite svoj internet i ova igra je offline! ponekad je ova igra teška,ne baš i dobivate i jednog lika ako ste imali najveći rezultat (100+)
Ova igra je toliko dobra da nema ništa slično njoj. to je kao puzzle igra, ali lijepa igra tražio sam izazovnu igru i sada sam našao da mi je ova igra uljepšala dan!!!
Sup je
Cool
Super mi je
glitchy. početak igre već nije uspio. prazni ekrani zamrzavaju igru. ponekad ne reagira na dodire. oglasi su dugi i zamorni. neke igre nevjerojatno sporo reagiraju, toliko spore da ih je praktički nemoguće dovršiti.
Igra ne radi na One UI 3.1. Samo se zamrznuo nakon pokretanja.
Ako odlučite preuzeti glupe načine smrti, nećete požaliti. Ima malo gluposti, malo nasilja, ali potpuno zabavno. Uglavnom se radi o brzini i nagibu zaslona, ali također se radi o izgradnji pameti (i građenju graha)
Odlicnoo
Super je!
👎
Dumb Ways to Die Alkalmi bttt
Dumb Ways to Die Santai xio
Previše reklama ali u ostalom je super
Igra je pre,pre,pre dobra.
Prvi oglas mi nije dopuštao da ga uopće zatvorim ili preskočim, morao sam zatvoriti igru da bih završio oglas.
Nije
Ukloni oglase ili ću izbrisati igru!! 😠😠😡😡
To je dobra igra, ali ima previše oglasa, ali izgleda zabavno. Nadam se da ćete uživati u ovoj igri i da nećete zaostajati dok ja igram ovu igru. Nadam se da ćete uživati
Dao bih joj recenziju s 5 zvjezdica, ali osjećam da vam je igra mogla pružiti JAKOOOOO puno više stvari za napraviti kada prvi put počnete. Možete igrati 4 ili 5 igara. I onda ti postane dosadno pa ne igraš i ako ne igraš onda ne prelaziš na nivo :/
U početku sam mogao igrati nekoliko razina, ali onda me počelo ubijati čak i kada sam postigao cilj u roku.
mini igre su zabavne, ali nisu uvijek lako razumljive pa često umirete. Wayyy mnogima kao. Oglasi su tako česti da se nikad ne možete stvarno igrati i više nije zabavno.
Grozota i dosada totalna
Ovo je savršena igra za proći vrijeme, međutim, svakodnevni izazovi uvijek kvare i uvijek moram na kraju napustiti igru i ponovno je učitati. Također, znam da je besplatno, ali reklama je jednostavno previše.
Kako vi mislite da ja igram s ovolikim reklamama a kad se pojavi reklama izadjemi iz igre
Mislim da je zabavno, i sve osim što je mjerač vremena prebrz, a oglasi smetaju. Izuzetno smeta.
Dr. Driving Perlumbaan wll
Stalno se ruši na početnom zaslonu. Uopće se ne može igrati.. Deinstaliranje
Sviđa mi se kako je boja blijeda i lijepa poput podruma također volim ovu igru toliko da je najbolja i mislim da bi je i ti trebao igrati, ali znam da ćeš se zbuniti kada popraviš svijetlu i ima vremena ograničenje u nekima od njih, ali nadamo se da će se i vama svidjeti
Dosta dobra igrica
Dumb Ways to Die Ajanviete bwj
Dumb Ways to Die Alkalmi bttt
Nije tako dobar kao kad je prvi put izašao, sada je puno više zaostao i PUNO više oglasa. Još uvijek ima neku bit originalne igre, ali ne mnogo (odakle dalje obrazloženje za 3 zvjezdice.) Druga stvar je zašto ste je napravili "Dumb Ways to Die Original", jer kao što sam već rekao, ne imati isti osjećaj kao i stara verzija.
Ova je aplikacija tako zabavna! Sviđa mi se kako si napravio različite razine s različitim grahom (likovima)! Do sada sam otključao 14 znakova i to je stvarno NAJBOLJA aplikacija ikad. Imam još nekoliko aplikacija na svom uređaju, ali ih nikad ne igram više nego s ovom igrom! Za dnevni izazov, najdalje što sam stigao je 4. dio. Također mi se sviđa kako mijenjate razine u dnevnom izazovu svakih nekoliko sati. Ako tražite zabavnu igru, preporučam vam ovu! *Igrao sam sve aplikacije koje ste napravili!*
Dumb Ways to Die Santai xio
Ne mogu skočiti na ova tri tipa koji moraju ići na vlak
Maknite reklame
Ovo je nostalgično 😢❤ Igrao sam ga odmalena, stvarno je zabavno😆
Igra izgleda kao virus, dok se ruši kada se nešto napravi u igri. Ne sviđa mi se kako izgleda
Igrao sam ovo godinama i nisam vidio nikakve promjene, i dobio sam ga natrag, a bilo je novih igara! Sviđa mi se ažuriranje!
Stvarno joj želim dati 5, ali kao i svaka mobilna igra sada je nered prožet oglasima u kojem provodite više vremena pokušavajući doći do glavnog izbornika nego zapravo u glavni izbornik. Osim toga, to je nevjerojatna igra ako imate samo minutu za igranje i prilično je zarazna.
zabavno je, ali neke od aktivnosti su bugging, poput one u kojoj birate nerazmaženu hranu s police, ja ću odabrati pravu hranu, ali ono što on jede nije ono što sam ja odabrao, također se neke upute pojavljuju samo za pola sekunde i ne mogu ih ni pročitati, a neki dodiri nisu registrirani pa gubim i svakodnevni izazovi su gotovo nemogući zbog bugova
Zabavna igra, ali reklame su previše i stvarno invazivne, neke ne možete preskočiti, a ako umrete morate ponovno pokrenuti igru da je uklonite iz oglasa, skinuo sam je zbog stare verzije. ali ne mogu reći da mi se ovaj put sviđa. Osim toga, osjetljivost na dodir je loša, samo prijeđete prstom i ništa se ne događa.
Dumb Ways to Die Ajanviete bwj
Nema dovoljno vremena za mini igre. Doslovno sam bio na razini čepa i još uvijek nemam vremena zašrafiti čep
Više ne razumijem ovu igru. Pun je reklama. I postoji mnogo novih glupih načina, koji su mi se svidjeli. ALI većinu njih, nemam vremena ni smisliti kako se igrati i lako me ubiti, a onda sam bio prisiljen gledati reklame.
Naj cool Instaliraj odmah Jel ti jasno